2021-02-10 07:47:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ne engedje, hogy a harag vagy a kiábrándultság eluralkodjon a lelkén

Napi horoszkóp február 10-re 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Itt az ideje a régi nagy tervei valóra váltásának. Ma egy véletlen találkozás is a kezére játszhat ebben. Egy régi ismeretség felújítása váratlan lehetőségekkel kecsegtethet. Ne legyen szégyenlős: ami a szívén, az a száján!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha nem is áll szándékában, a mai napon mégis könnyen megbánthat másokat. Talán nem kellene annyira módfelett céltudatosnak lennie. Kis kedvességgel többre menne!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha unalmasnak érzi az életét, azért még nem feltétlenül a társát kellene hibáztatnia. Nyugtalanságának talán az a legfőbb oka, hogy önmaga változott, meglehet túl gyorsan is. Új életcélra vágyna, de még nem tudja, mire is pontosan.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha nem is veti fel a pénz, valamivel meglepheti a kedvesét, ami nem kerül semmibe. A mosoly is egy ilyen dolog, meg a jó szó, de azért ön ennél többre is képes. Valamit megjavíthat otthon, ami már régóta esedékes lenne.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Érzi már, hogy az erő teljesen önnel van: a nagy tervek megvalósításának ideje jött el. Lehet azonban ezekben a tervekben némi túlzás is. Válogassa meg az eszközeit, a megvalósítás szelídebb, ámbár lassabb útját járja inkább!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nem kell mindjárt nekitámadnia valamelyik családtagjának, csak azért, mert nem mindent éppen úgy tesz, mint ahogy azt ön elvárná tőle. Inkább jó szóval próbálja rábírni a közös munkálkodásra. Estére váratlan telefonhívást kaphat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ne engedje, hogy a harag vagy a kiábrándultság eluralkodjon a lelkén! Próbálja meg inkább alkotó energiává szublimálni azt a feszültséget, ami önben munkálkodik. Jól és sokat dolgozhat ma, és ebben a harmóniára való törekvés is inspirálója lehet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nem kell mindenképpen ma meghoznia egy döntést, bármennyire sürgeti is önt valaki. Főleg ne engedje, hogy érzelmi zsarolással csikarják ki önből azt, amit egyáltalán nincs kedve megtenni. Akkor inkább válasszon mást!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a kreatív Vízöntőbe lépett. Zseniális gondolata támadhat a mai napon. Ma még a tetterőnek sincs híján, azonban valami mégis megakadályozza, hogy belevágjon. Pedig nem jó késlekednie. Holnapra másnak is eszébe juthat, ami ma önnek.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Akármennyire felbosszantotta is önt a múltban egy családtagja, azért nem kell örök haragot tartania vele szemben. Ha már jól megmondta a magáét, akkor fordítson a dolgon: engedje, hogy az illető jóvá tegye, amit elrontott.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold ma már a Vízöntőben jár. A szerencse ma az ön oldalán áll, de ez nem szabad, hogy meggondolatlanságra sarkallja. Különösen a pénzügyekben kell mértéktartónak mutatkoznia, akár eladni, akár venni szeretne valamit. Nehogy később megbánja!


Halak: II. 19. - III. 20.

A barátai talán úgy vélik, hogy ön meggondolatlanul társult valakivel, akár szerelmi kapcsolatról, akár üzletiről legyen szó. Elég azonban, ha ön biztos a dolgában.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: